Nukleus ordnar demovisning i SUGAs lokal 5/5  • Demogruppen Nukleus ordnar en demovisning i föreningslokalen nu på lördag (den 5/5). I samband med detta öppnar vi en timme tidigare, alltså 14:00. Om ni inte besöker lokalen så ofta, eller kanske aldrig har gjort det, är det ett utmärkt tillfälle att göra så då det kommer vara mer folk än vanligt.

    Utifallatt intresset skulle vara väldigt stort så är det bra att föranmäla att man tänkt dyka upp till “party[AT]nukleus[DOT]nu”. Förmodligen blir det 10-15 pers, lokalen klarar max runt 20 pers.

    Man får gärna passa på att bli medlem, ta med 150 kr i kontanter i så fall (vi har växel på 200). Medlemskap är dock inget krav eftersom vi eftersträvar en trevlig tillställning med många deltagare.

    Lokalen har en telefon om man behöver nå någon som finns där (t.ex. för att få portkoden): 0735-515 944  • Ska försöka komma. Det var alldeles för länge sedan sist.  • Det är klart du ska komma. Skriv upp ett par lördagar till i kalendern när du ändå håller på.  • @Jonas Svårt att få det att fungera med resten av familjens planer som alltid tycks dyka upp varje helg. :)


Logga in för att posta
 

Ser ut som din anslutning till Vintagedatorer - forum om gamla datorer gick förlorad, vänta medan vi försöker att återansluta.